Κεντρική Ασίστ Shadow Τώρα και με newsletter

Τώρα και με newsletter

eBasket.gr newsletter

eBasket.gr newsletter

Στις 24 Σεπτεμβρίου κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στο διαδίκτυο. Όχι ως πρόσωπα (οι περισσότεροι είμαστε παλιές καραβάνες και… σεσημασμένοι στο internet), αλλά ως website. Γιατί μπορεί εμείς να ήμασταν (το 2007) οι πρώτοι που επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε αμιγώς μπασκετικό site, αλλά χρειάστηκε μετά από επτά χρόνια να… ξαναγνωριστούμε.

Η… αύρα μας είχε απλωθεί λίγο νωρίτερα στο Facebook (αριθμεί ήδη 15.330+ μέλη) κι οι φίλοι μάς περίμεναν. Κι εμείς τους περιμέναμε, ακόμα κι αν δεν περιμέναμε τόσο άμεση και τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Αυτή η σχέση αιτίου – αιτιατού μάς “υποχρέωσε” να αναπτύξουμε όλες τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας.

Πριν κλείσουμε μισό χρόνο ζωής μπήκαμε και στα κινητά σας (πάντα με την άδεια σας). Οι εφαρμογές μας για Android και iPhone/iPad (και όλα τα tablet) έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από εσάς, αν κρίνουμε τα μηνύματα και την ανταπόκριση. Έτσι είμαστε κοντά σας και από τη… βασική, αλλά και από τη δεύτερη οθόνη σας.

Θέλουμε να μας έχετε παντού μαζί, γι’ αυτό από σήμερα φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τις ειδήσεις τις ημέρας, που ενδεχομένως δεν προλάβατε να διαβάσετε, αφού κατά μέσο όρο δημοσιεύουμε 60-70 νέα το 24ωρο.

Στη δεξιά στήλη, κάτω από τη ροή ειδήσεων, προσθέσαμε άλλη μια δυνατότητα για σας: να γραφτείτε στη λίστα μας και να λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο τα newsletter μας.

newsletter-ebasket

Έτσι θα έρχονται στο mail σας οι σημαντικότερες ειδήσεις μας, για να μην χάνετε τίποτα. Πάντα με… δική σας ευθύνη.

Δεν έχουμε εξαντλήσει τους τρόπους επικοινωνίας. Αν δείτε σε ταράτσες Τύπους με κουβέρτες να κάνουν σήματα καπνού, εμείς θα είμαστε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…