Κεντρική Ασίστ Shadow Το κλάμα του παππού Ανέστη

Το κλάμα του παππού Ανέστη

vlachos anestis

vlachos-anestis

“Όλοι καλοί χωράνε”, η εξαιρετική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Ε TV, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Αναγκαία η αναφορά μας, καθώς είδαμε με χαρά και υπερηφάνεια τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Ανέστη Βλάχο Τζούριορ (Τραμπ) να συγκαταλέγεται μεταξύ των προσκεκλημένων του σπουδαίου δημοσιογράφου. Τον Ανέστη Βλάχο, πρώην μπασκετμπολίστα, είχαμε “φιλοξενήσει” στο eBasket.gr πριν από καιρό και δεν κρύβουμε ότι έκτοτε παρακολουθούμε την πορεία του. Δεν κρύβουμε και τούτο, όμως.

Ότι απόψε μας συγκίνησε ο διάσημος παππούς του, Ανέστης Βλάχος, επίσης προσκεκλημένος της εκπομπής. “Να ‘ναι τίμιος και ν’ αγωνίζεται”, είπε για τον σεμνό εγγονό του ο βετεράνος ηθοποιός και ξέσπασε σε κλάματα και μας συγκίνησε, μετά την αποστροφή του Ανέστη Τζούνιορ ότι είναι υπερήφανος, που κουβαλάει “όνομα βαρύ σαν ιστορία”.

Και μπορεί τον παραπάνω “στίχο” να έγραψε ο Φίλιππος Γράψας για τον Στέλιο, και όχι για τον ΄Αγγελο, Διονυσίου, όπως εκ παραδρομής είπε πριν από λίγο ο Ανέστης, αλλά ο εγγονός και τίμιος είναι και αγωνίζεται, μεγάλε παππού του! (Και τον ερχόμενο Μάιο δοκιμάζει τις δυνάμεις του για τον δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών ως υποψήφιος σύμβουλος).

Χαρά και καμάρι μας, που ετούτο το παλικάρι (ο Ανέστης Βλάχος-Τραμπ), μας τιμά με την φιλία του

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…