Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τούρκος ο Λάνγκφορντ

Τούρκος ο Λάνγκφορντ

langford armani malaga

langford-armani-malaga

Ενισχυμένη με τον Κιθ Λάνγκφορντ ενδέχεται να παραταχθεί η εθνική Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας καθώς ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε διαβατήριο της γειτονικής χώρας και θα έχει την ευκαιρία να δώσει το “παρών” στο μεγάλο “ραντεβού” του καλοκαιριού (30 Αυγούστου-14 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε αίτηση για να πολιτογραφηθεί Τούρκος πριν από περίπου δύο εβδομάδες ωστόσο αυτή έγινε δεκτή πριν από λίγες μέρες. Έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 31χρονος άσος να κληθεί από τον Εργκίν Αταμάν προκειμένου να βοηθήσει την Τουρκία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως η Τουρκία είναι μία από τις χώρες που πήραν wild card για τα ισπανικά γήπεδα και κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο παρέα με τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Φινλανδία και τη Νέα Ζηλανδία. Η πιθανολογούμενη παρουσία του Λάνγκφορντ προσθέτει ένα έξτρα όπλο στη “φαρέτρα” του Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα ο ηγέτης της Αρμάνι Μιλάνο, που αυτή την περίοδο προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα του στο φάιναλ φορ (είναι πίσω με 2-1 στη σειρά με τη Μακάμπι) το οποίο διεξάγεται στο Μιλάνο, αναμένεται να δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τη Γαλατάσαραϊ ενόψει της νέας σεζόν στην οποία προπονητής είναι ο Εργκίν Αταμάν.

Όπως και να έχει ο Λάνγκφορντ μετράει μέχρι στιγμής 18,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21 αγώνες για τη Serie A και 17,1 πόντους και 3,5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 24 ματς για την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…