Κεντρική NBA Τους ‘κερδίζει’ ο Πάρκερ
NBA

Τους ‘κερδίζει’ ο Πάρκερ

parker duke unc

parker-duke-unc

Μπορεί τα ντραφτ του ΝΒΑ να μην έχουν ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα των ομάδων, ωστόσο, δεν παύουν να απασχολούν άπαντες γύρω από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Κι αν οι μέχρι πρότινος πληροφορίες έφερναν στη θέση των φαβορί τους Άντριου Γουίγκινς και Τζόλε Εμπίιντ από το πανεπιστήμιο του Κάνσας, πλέον, τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει άρδην. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ, που προσφάτως ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στα ντραφτ, φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΝΒΑ.

Σε μυστική ψηφοφορία που έγινε μεταξύ 30 στελεχών του ΝΒΑ, ο άσος του Ντιουκ αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις και ο λόγος έχει να κάνει με τα κριτήρια που θέτουν σε προτεραιότητα οι άνθρωποι που ψηφίζουν. Συγκεκριμένα, ο Πάρκερ φαντάζει πιο ασφαλής λύση, καθώς θεωρείται η ενδεδειγμένη επιλογή για να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα από την πρώτη μέρα, παρότι οι Γουίγκινς και Εμπίιντ έχουν μεγαλύτερη προοπτική και ταλέντο.

Ο τεχνικός του Ντιουκ, Μάικ Σιζέφσκι, αναλύει: “Ο Τζαμπάρι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, καθώς είναι η επιτομή του μπασκετμπολίστα και είναι καταπληκτικός σε κάθε προπόνηση. Είναι τιμή μας που τον είχαμε στην οικογένειάς μας και πάντα θα ανήκει εδώ”.

Πλέον, μένει να αποδειχθεί κατά πόσο η συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορεί να αποδειχθεί αξιόπιστη και κατά πόσο τα τελικά κριτήρια στα ντραφτ θα ταιριάζουν με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν από τα στελέχη, καθώς τα μέχρι πρότινος φαβορί, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν αμελητέες ποσότητες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…