Κεντρική NBA NCAA Την… είπαν στον Drake

Την… είπαν στον Drake

ollie napier kiss

ollie-napier-kiss

Δεν ξέρουμε ποιος διαχειρίζεται τον λογαριασμό του Connecticut στο Twitter, αλλά όποιος κι αν είναι, τότε αποδεδειγμένα έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Για δεύτερη φορά στη φετινή March Madness, οι “Huskies” φρόντισαν να… τρολάρουν κάποιον διάσημο για τις προτιμήσεις του στο NCAA.

Η αρχή είχε γίνει μετά τον αγώνα της “Elite Eight” ανάμεσα στο Connecticut και το Michigan State, εκεί όπου οι “Huskies” “απολογήθηκαν στον Ομπάμα” για το γεγονός πως κατέστρεψαν το bracket που είχε επιμεληθεί και σύμφωνα με το οποίο οι “Spartans” θα κατακτούσαν τον φετινό τίτλο.

Αυτή τη φορά, τα… βέλη τους είχαν ως στόχο τον Drake. Ο διάσημος ράπερ είναι δεδηλωμένος οπαδός του Kentucky, στα αποδυτήρια του οποίου βρέθηκε μετά τον νικηφόρο ημιτελικό κόντρα στο Wiscosin.

Τι έκανε λοιπόν το Connecticut μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter; “Τιτίβισε” πως “θα δώσουμε μία κάρτα στον Drake όπου θα του λέμε “We made it“, κάνοντας σαφή παραλληλισμό με το τραγούδι που έβγαλε σε κυκλοφορία πριν τρεις μήνες και την… πρώτη κουβέντα που είπε μπαίνοντας στα αποδυτήρια των “Wildcats” το βράδυ του Σαββάτου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…