Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

alvertis portraito

alvertis-portraito

Η πρώτη ευκαιρία για το “διπλό” χάθηκε χθες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στην αυριανή μονομαχία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εκεί όπου θα επιδιώξει να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση φέρνοντας τη σειρά στα ίσια και αποκτώντας αυτό το προβάδισμα για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας πως “χάσαμε το πρώτο παιχνίδι αλλά κοιτάμε μπροστά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε λάθος που κάναμε. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που είναι μπροστά μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι”.

Η άποψη των παικτών

Στις λεπτομέρειες που πρέπει να είναι διαφορετικές για να έρθει η νίκη στην πλευρά των “πρασίνων” στάθηκε ο Ζακ Ράιτ, ο οποίος επεσήμανε: “Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας επειδή χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία για να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να παλέψουμε σαν ομάδα, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας κόστισαν τη νίκη χθες. Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια της σειράς θα είναι σαν το πρώτο”.

Ενώ ο Ραμέλ Κάρι τόνισε: “Την Παρασκευή θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Οι δύο ομάδες πρέπει να προετοιμαστούν για μάχη. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι στις βολές, να κρατήσουμε ψηλά την ένταση και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επίθεση”, με τον Γιόνας Ματσιούλις να προσθέτει:

“Την Παρασκευή περιμένουμε ένα εξίσου σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλά. Όλα μπορεί να συμβούν. Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε μία νίκη. Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Να είμαστε πεινασμένοι»

Ο Κώστας Σλούκας ήθελε η ομάδα να είναι… πεινασμένη και ήταν Ο Κώστας Σλούκας σε μια εκπλη…