Κεντρική Ασίστ Shadow “Συγκινητική προσπάθεια”

“Συγκινητική προσπάθεια”

vasileiadis mouseio hanth bousvaros

vasileiadis-mouseio-hanth-bousvaros

Mετά από τις πολλές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ (του παρελθόντος και του παρόντος) αλλά και ομάδες που επισκέφθηκαν το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, σειρά πήρε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο Έλληνας άσσος της Εφές Αναντολού επωφελούμενος λίγο ελεύθερο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στο Μουσείο. Ο διεθνής γκαρντ εξήρε την προσπάθεια των ανθρώπων της ΧΑΝΘ να συγκεντρώσουν την κληρονομιά του αθλήματος:

“Ήθελα από καιρό να έρθω όμως αυτό ήταν αδύνατο με τις υποχρεώσεις που είχαμε σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Διαπίστωσα από κοντά ότι πρόκειται για μια συγκινητική προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του μπάσκετ από τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είχαν την ιδέα αλλά και την δύναμη να υλοποιήσουν αυτό το πλάνο”.

Ενώ εμπλούτισε τη συλλογή των εκθεμάτων χαρίζοντας μια φανέλα του από τότε που αγωνιζόταν στην Ιβηρική Χερσόνησο με τα χρώματα της Μπιλμπάο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις μάχες των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες των “αιωνίων”:

“Έχουν δύσκολο έργο, απέδειξαν όμως ότι διαθέτουν το ένστικτο της επιβίωσης. Εύχομαι καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από την κατάληξη της προσπάθειας που κάνουν σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, ως Έλληνες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες αυτών των ομάδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…