Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στόχος το πρωτάθλημα”

“Στόχος το πρωτάθλημα”

lojeski dunk

lojeski-dunk

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, έφτασε στο πέμπτο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να κάνει το “διπλό” στη Μαδρίτη εναντίον της Ρεάλ και δεν θα δώσει το παρών στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνο. Πλέον στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά για την 25η αγωνιστική.

Ο Ματ Λοτζέσκι αναφέρθηκε στη δυσκολία ανασύνταξης μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα και την κούραση αλλά υπογράμμισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα εμφανιστούν έτοιμοι τονίζοντας πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας το τέλος της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας έναν εξίσου μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Τα δυο παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι σε μας θα είναι τεράστια υπόθεση γι’ αυτούς. Ξέρουν ότι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα ξέρουν ότι μπορεί να είμαστε και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά δουλειά μας είναι να μη δείξουμε τίποτα από τα δυο πάνω στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …