Κεντρική Ασίστ Basketbase Στο Νο21 ο Πέτγουεϊ

Στο Νο21 ο Πέτγουεϊ

osfp kaod petway kolins

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΟΔ

Δύο τάπες ήταν αρκετές για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΚΑΟΔ, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη λίστα των κορυφαίων μπλοκέρ στην ιστορία της Α1. Ο Αμερικανός έφτασε τις 139 τάπες με Ηλυσιακό, Ρέθυμνο και Ολυμπιακό, για να προσπεράσει κατά μία έναν πρώην “ερυθρόλευκο“, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που μοιραία μέσα από τις χαμένες σεζόν που είχε, “κόλλησε” στις 138.

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική, ο Πέτγουεϊ ξεπέρασε και τα 400 ριμπάουντ στην εν Ελλάδι καριέρα του, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασε τα 300 και ο Σέντρικ Σίμονς συμπλήρωσε 50 συμμετοχές.

Το 1ΟΟο του ΚΑΟΔ

Το παιχνίδι του ΣΕΦ ήταν -κατά κάποιον τρόπο- ορόσημο για τον ΚΑΟΔ, καθώς ήταν το 100ο στην ιστορία του στην Α1. Ο απολογισμός των Δραμινών είναι 37 νίκες και 63 ήττες.

Εξάλλου ο Θόδωρος Ζάρας έφτασε τα 50 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΚΑΟΔ, “πιάνοντας” στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον Γκι Μαρκ Μισέλ. Ακόμη ο Τζέι Κόβαν Μπράουν ξεπέρασε τους 400 πόντους στην Α1 και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έφτασε τα 100 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…