Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” η Ουλμ

Στο “νήμα” η Ουλμ

ulm alba

ulm-alba

Η Ουλμ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έκαμψε την αντίσταση της Μπραουνσβάιγκ με 81-79 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας και πέτυχε την δέκατη έβδομη φετινή της νίκη.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στις λεπτομέρειες και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Επίσης η Ουλμ σούταρε με ποσοστό 69% (22/32) στα δίποντα. Ο Περ Γκέντερ με 15 πόντους και 7 ασίστ και ο Ουίλ Κλάιμπερν με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές.

Στην αντίπερα όχθη ο Αζάια Σουάν (25 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Κάιλ Βίσερ (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ) δεν έφταναν για τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν την δέκατη ένατη φετινή τους ήττα.

Το δωδέκατο φετινό ροζ φύλλο κατέκτησε η Τρίερ η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρα της Μίτελντοϊτσερ με 84-80. Κομβικό αποδείχθηκε το τρίτο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν επιμέρους σκορ 19-11, ανέβασαν την διαφορά στους 10 πόντους (64-54) και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζερμέιν Άντερσον με 23 πόντους. Από τους ηττημένους ο Μάρκους Χάτεν είχε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Μία σούπερ Τούμπιγκεν διέλυσε εντός έδρας τη Ράστα με 104-64 και πέτυχε την έβδομη φετινή της νίκη. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” τη… μπουγάδα από το πρώτο δεκάλεπτο (33-14) ενώ είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και 14 εύστοχα τρίποντα (14/32-44%). Ο Τάιρον Νας με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά”. Από την άλλη ο Αντόνιο Γκρέιβς με 18 πόντους διασώθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Τέλος η Χάγκεν “απέδρασε” με το διπλό από την έδρα της Ράστα (75-67) και ανέβηκε στο 13-16. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αφού δεν απειλήθηκαν σχεδόν ποτέ. Ο Λάρι Γκόρντον (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Χένρι Ντούγκατ (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δίδυμο για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Μπράντον Κάιλ Μπόουμαν (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ) δεν ήταν αρκετός για τους γηπεδούχους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:
Άλμπα Βερολίνου – Βόννη 93-67 (11/4)
Ουλμ – Μπραουνσβάιγκ 81-79
Μίτελντοϊτσερ – Τρίερ 80-84
Ράστα – Χάγκεν 67-75
Τούμπιγκεν – Άρτλαντ 104-64
Φρανκφούρτη – Μπέιροϊτ (13/4)
Μπρεμερχάβεν – Λούντβιγκσμπουργκ (13/4)
Όλντενμπουργκ – Βούρζμπουργκ (13/4)
Μπάμπεργκ – Μπάγερν Μονάχου (13/4).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…