Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στόχος το φάιναλ φορ

Στόχος το φάιναλ φορ

bartzokas osfp real

bartzokas-osfp-real

Με το σκορ της σειράς να είναι 2-2, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Μιλάνου, όπως δήλωσε ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στην κούραση, η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, δεδομένου ότι είναι το πέμπτο παιχνίδι των δύο ομάδων σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, τονίζοντας ότι Γιουλ και Ρούντι έχουν αγωνιστεί πολλά λεπτά, κάτι που προσπάθησε να αποφύγει η ομάδα του.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:
“Δεν υπάρχει πλέον κάτι άγνωστο για τις ομάδες. Οι πάντες είχαν μια αίσθηση πως η Ρεάλ είναι άτρωτη, δεν είναι άτρωτη, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετική ομάδα. Πέμπτο ματς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, είναι συσσωρευτική η κούραση και σωματική και πνευματική. Είμαστε πιο έτοιμοι πλέον σε σχέση με τα πρώτα δύο ματς. Δεν νομίζω ότι όταν φτάνεις στο σημείο να διεκδικήσεις την είσοδο σου στο Final Four, είσαι χαλαρός. Για εμάς στόχος είναι να πάμε στο Final Four. Δεν έχει επαναπαυτεί κανείς, στο μυαλό όλων το επιστέγασμα της προσπάθειας είναι να πάμε στο Final Four.

Aυτό έχει και λίγο σχέση το που γίνονταν τα παιχνίδια. Δύο εκεί τα χάσαμε, δύο εδώ τα νικήσαμε. Αν δούμε τον χρόνο συμμετοχής βασικών παικτών τους, όπως ο Ρούντι και ο Γιουλ, εάν δεν κάνω λάθος, έπαιξαν 35 λεπτά. Εμείς προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αυτό. Ίσως αυτό να παίξει κάποιο ρόλο. Θα το δούμε. Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι μπάσκετ είναι μια διαφορετική ιστορία που δεν μπορείς να προδιαγράψεις. Τα ματς τα παίρνουν οι ομάδες, οι ομάδες που είναι ενωμένες και παίζουν ο ένας για τον άλλον. Αποδεικνύεται πως, αυτό που είχα πει στους παίκτες μου, πως οι ομάδες στην Ευρώπη που παίρνουν τον τίτλο είναι έξι. Αυτές οι έξι είναι ακόμη στο πρόγραμμα. Ενώ ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, κάπως έτσι πηγαίνουν τα πράγματα. Πέρα από τα χρήματα, αυτές οι ομάδες σημαίνει πως κάτι καλό κάνουν, έχουν μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι μόνο οι ρολίστες, αλλά οργανισμοί ολόκληροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν από τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρ…