Κεντρική NBA Στους Νικς ο Όντομ
NBA

Στους Νικς ο Όντομ

odom clippers

odom-clippers
Παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς είναι και επίσημα ο Λαμάρ Όντομ! Ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Υόρκης, με τον πρόεδρο της ομάδας, Φιλ Τζάκσον, να δίνει τον άλλοτε παίκτη του την ευκαιρία να αποδείξει ότι ακόμα… περνάει η μπογιά του.

Ο Τζάκσον ανακοίνωσε τη συμφωνία των Νικς με τον παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, δίχως να διευκρινιστεί οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια της συμφωνίας αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου. Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του ΝΒΑ την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, εφόσον δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο Όντομ έχει αγωνιστεί 14 χρόνια στο ΝΒΑ, έχοντας περάσει από Κλίπερς, Μαϊάμι, Λέικερς και Ντάλας, μετρώντας συνολικά 961 παιχνίδια με 13.3 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι, νούμερα που αποδεικνύουν το πόσο σημαντικός παίκτης ήταν για την ομάδα του.

Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για το πέρασμά του από τους Κλίπερς τη σεζόν 2012-13, καθώς μπορεί να αγωνίστηκε σε 82 ματς, ωστόσο, μόλις στα 2 ήταν στην πεντάδα, με μέσο όρο 4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ. Η συνεργασία του με τον Φιλ Τζάκσον, παρότι ο τελευταίος δεν είναι πια στο πόστο του προπονητή, ίσως συντελέσει ώστε ο Όντομ να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Τη φετινή σεζόν, ο Αμερικανός πέρασε και από την Ευρώπη, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Κάχα Λαμποράλ, ωστόσο, παρά τις υψηλές προσδοκίες, ο Όντομ αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς και αποχώρησε από την ομάδα πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…