Κεντρική Διεθνή Στον τελικό η Ετουάλ του Γαβριήλ

Στον τελικό η Ετουάλ του Γαβριήλ

gavriel linos

gavriel-linos

Οι ελληνικές επιτυχίες συνεχίζονται στο εξωτερικό αφού στον τελικό του πρωταθλήματος Τυνησίας προκρίθηκε η Ετουάλ ντου Σαχέλ στην οποία προπονητής είναι ο Λίνος Γαβριήλ.

Η ομάδα του Κύπριου τεχνικού επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μόναστιρ (όπου προπονητής είναι ο Βλάντο Τζούροβιτς) με 73-67 και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών καθώς στην πρώτη αναμέτρηση είχε κερδίσει 82-63. Έτσι η Ετουάλ θα διεκδικήσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της υπό τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ ενώ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κλαμπ Άφρικαν – Ρέιντς (στο 1-1 η σειρά) έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και με το πρωτάθλημα να κρίνεται στις δύο νίκες.

Κατά τα άλλα η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο τέλος να φτάσουν στο διπλό παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διακόπηκε πέντε φορές λόγω ρίψης φωτοβολίδων από τους 2.000 οπαδούς των γηπεδούχων. Ο κομισάριος έδωσε την έγκριση να ολοκληρωθεί το ματς και έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους. Οι τελικοί ξεκινούν στις 10 Μαΐου.

Να επισημάνουμε ότι η Ετουάλ πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν φέτος αν αναλογιστούμε ότι μηδενίστηκε στην αρχή της δεύτερης φάσης και έτσι έμεινε δύο και τρεις νίκες πίσω στην προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου της. Ωστόσο ο Λίνος Γαβριήλ δημιούργησε μία εξαιρετική ομάδα η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο “αρχιτέκτονας” αυτής της επιτυχίας, Λίνος Γαβριήλ, τόνισε στις δηλώσεις του: “Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Μένουμε προσγειωμένοι και σοβαροί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε έτοιμοι στους τελικούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…