Κεντρική NBA Στη Νέα Υόρκη ο Όντομ
NBA

Στη Νέα Υόρκη ο Όντομ

odom laboral debut

odom-laboral-debut

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λαμάρ Όντομ βρίσκονται οι Νικς! Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ της πριν την Τετάρτη (16/04), όταν και ολοκληρώνεται η regular season. Επιπλέον, θα ενσωματώσει στο συμβόλαιο του τον όρο team option ώστε αφού δοκιμαστεί και αν οι Νεοϋορκέζοι μείνουν ικανοποιημένοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Ο βετεράνος φόργουορντ βρίσκεται στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνοντας σε κλινικές αποτοξίνωσης ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Λαμποράλ Κούτσα στην οποία αγωνίστηκε για ένα μήνα, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια στα οποία δεν “ακούμπησε“. Λόγω προβλήματος στη μέση δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο 34χρονος, πλέον, Όντομ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στο “μαγικό κόσμο” στην ίδια πόλη, το Λος Άντζελες, μεταξύ των δύο ομάδων του Στέιπλς Σέντερ. Συγκεκριμένα 5 χρόνια (4+1) στους Κλίπερς και 7 στους Λέικερς με τους οποίους κατέκτησε και 2 δαχτυλίδια πρωταθλητή. Οι άλλες δύο ομάδες από τις οποίες πέρασε ήταν οι Χιτ και οι Μάβερικς. Στα 14 χρόνια, συνολικά, στο ΝΒΑ είχε μέσο όρο 13.3 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 0.9 κοψίματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…