Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σκληρός ο Ολυμπιακός”

“Σκληρός ο Ολυμπιακός”

reyes estudiantes real

reyes-estudiantes-real

Το σεβασμό του στον Ολυμπιακό έδειξε ο Φελίπε Ρέγες, ο οποίος όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να περάσει στο Final 4, νικώντας και στην Ελλάδα αν χρειαστεί.

Στο πρώτο του σχόλιο για τους “ερυθρολεύκους” ανέφερε: “Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σκληρό αντίπαλο, όπως είναι πάντα οι ελληνικές ομάδες και επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και οι νυν Πρωταθλητές Ευρώπης. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας”.

Υπάρχει διάθεση για ρεβάνς στο στρατόπεδο της Ρεάλ;
“Όχι δεν είναι αυτό το κίνητρο. Βρισκόμαστε στα προημιτελικά και διακυβεύεται η πρόκριση στο Final 4 και αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι, συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ρεβάνς”.

Ρεάλ και Ολυμπιακός είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στους ‘8’ της Ευρωλίγκας το 2009, με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει την πρόκριση.
“Ναι, είναι αλήθεια ότι μας είχαν αποκλείσει τότε, αλλά τώρα είναι μια διαδικασία εντελώς διαφορετική. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και όλη τη χρονιά δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας”, ήταν το σχόλιο του σέντερ των Μαδριλένων σχετικά με εκείνη την κόντρα.

Όσο για το πώς αισθάνονται μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Εστουδιάντες μέσα σε λίγες ώρες, σχολίασε: “Κουρασμένοι. Σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, όμως, εμείς εδώ στην Ισπανία έπρεπε να παίξουμε παιχνίδι πρωταθλήματος. Ίσως, έπρεπε να σκέφτονται λίγο περισσότερο τις ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε, πάντως, να ξεκουραστούμε το χρονικό διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας και να είμαστε στο 100% στον πρώτο αγώνα”.

Απαντώντας στο τι φοβάται περισσότερο στον Ολυμπιακό, είναι σαφής: “Όλα. Παρότι έχουν κάνουν πολλές αλλαγές, παραμένουν μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα, στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, καταφέρανε να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο”.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στην Αθήνα, τόνισε: “Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, καθώς η ατμόσφαιρα είναι “καυτή”. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το 2/2 στο γήπεδό μας, αλλά νομίζω ότι αν χρειαστεί μπορούμε να κερδίσουμε και στην Αθήνα. Αν παίξουμε όπως έχουμε δείξει ότι μπορούμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…