Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πονάνε” και οι αριθμοί

“Πονάνε” και οι αριθμοί

khryapa fotsis

khryapa-fotsis

Απ όπου κι αν το πιάσει κανείς, η αποψινή βραδιά του Παναθηναϊκού στη Μόσχα ήταν εφιαλτική. Τόσο αγωνιστικά όσο κι αριθμητικά. Κι αυτό είναι ακόμη μία “πληγή” για τους “πρασίνους”, οι οποίοι πρέπει να βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν στα επόμενα παιχνίδια για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου.

Αυτό που είναι δεδομένο πάντως είναι ότι η 18η Απριλίου 2014 θα καταγραφεί ως μία από τις χειρότερες βραδιές του “τριφυλλιού” στην Ευρλωίγκα. Οι λόγοι είναι πολλοί.

Καταρχάς, οι 26 πόντοι της διαφοράς αποτελούν την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ οι 51 πόντοι ενεργητικό τη χειρότερη επιθετική επίδοση στην Ευρωλίγκα.

Από εκεί και πέρα αξίζουν να καταγραφούν πολλά ακόμη πράγματα από την αποψινή… τρικυμία στη Μόσχα, όπως το γεγονός πως οι “πράσινοι” σούταραν με 1/17 τρίποντα, μετά το αρχικό 3/3 που είχαν στο παιχνίδι ή το γεγονός πως οι Μπράμος, Διαμαντίδης, Λάσμε, Παππάς, Κάρι, Μπατίστ και Ράιτ είχαν… 1/15 σουτ εντός παιδιάς στο πρώτο ημίχρονο.

Κι αν αυτά δεν αρκούν, ο Παναθηναϊκός έχασε με 26 πόντους σε ένα παιχνίδι που είχε μόλις 6 λάθη (!), την ίδια ώρα που κατέγραψε το δεύτερο χειρότερο ποσοστό του στα δίποντα (36.8%) και τέταρτο χειρότερο στα σουτ εντός παιδιάς (31%).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…