Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ποια νίκη; Πρόκριση

Ποια νίκη; Πρόκριση

bartzokas aerodromio

bartzokas-aerodromio

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για την Ισπανία, εκεί όπου αύριο (15/4, 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση μετά από καιρό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξιδεύουν στη Μαδρίτη με στόχο την πρόκριση, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως “Δεν θα πάμε για μία νίκη στη Μαδρίτη, αλλά και για πρόκριση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

Για την επιλογή της Ρεάλ να παίξει με τον Ολυμπιακό: “Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν επιλογή της. Αυτό κάποιοι το υποστηρίζουν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν το έκανε, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου, αφού και η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα”.

Για το επίπεδο της Ρεάλ: “Τώρα τελευταία δεν κερδίζει με 20 πόντους διαφορά. Εννοείται πως με βάση τα αποτελέσματα είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Δεν θα πάμε για μία νίκη στη Μαδρίτη, αλλά και για πρόκριση. Οι ημιτελικοί δεν θα είναι εύκολοι για κανέναν”.

Για την κατάσταση της ομάδας, από τη στιγμή που οι αγώνες είναι ανά διήμερο: “Εδώ και 20 μέρες είμαστε σε πολύ κατάσταση. Οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουν σταματήσει οι ανακατατάξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τις τέσσερις σερί νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Είχαμε καλή απόδοση και στη Λαμποράλ. Μένει να φανεί η κατάσταση των Περπέρογλου και Πρίντεζη. Νιώθω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όπως έπρεπε να είναι αυτή την περίοδο”.

Για τον τρόπο που μπορεί να σταματήσει τη Ρεάλ: “Αν επιτεθείς στη Ρεαλ στα πρώτα δευτερόλεπτα, διαφορετικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεν πρέπει αυτό να γίνει ενδιάμεσα, όμως δεν μπορεί να προδικάσεις έναν ακόμη πριν να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλό σου”.

Για τον Ρέγες: “Είναι πολύ καλός παίκτης, κινεί τα νήματα της ομάδας. Έχει ομοιογένεια ως ομάδα και δουλεύουν αρκετά χρόνια, με την προσθήκη κάποιων ψηλών, μεταξύ αυτών και του Μπουρούση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…