Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πληρώσαμε τα λάθη μας”

“Πληρώσαμε τα λάθη μας”

alvertis osfp

alvertis-osfp

Στην κακή παρουσία της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και σε ορισμένα λάθη στο τέταρτο στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης. Παράλληλα, στάθηκε στην καλή παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά και στην ατμόσφαιρα που ελπίζει να αποτελέσει την αρχή του τέλους των επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι, πληρώσαμε τρίτο δεκάλεπτο και τα πολλά λάθη στο τέταρτο που έκριναν το παιχνίδι. Τελείωσε ένας κύκλος, κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και να το βελτιώσουμε”.

Σχετικά με το ότι ήταν η πρώτη του φορά σαν προπονητής σε τέτοιο παιχνίδι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε: “Ήταν όπως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς πριν από αυτά τα ματς, ήρθα συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα.  Ήρθα ενεργά στο ΣΕΦ μετά από χρόνια. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, αλλά παίξαμε καλά σε ορισμένα διαστήματα και όπως κρατάμε τα άσχημα, κρατάμε και τα καλά και συνεχίζουμε”.

Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη ήταν αναμενόμενη, απάντησε: “Δεδομένου ότι ο Λάσμε αντιμετώπιζε πρόβλημα, αλλά και δεδομένης της αξίας του Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος ξέρουμε πολύ καλά, δεν αποτέλεσε έκπληξη. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να βοηθήσει  κ αυτό έκανε σήμερα, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και δεν αποτέλεσε έκπληξη η εμφάνισή του”.

Σε ερώτηση για το αν η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και αυτή του ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο μπορούν να αποτελέσουν την αρχή του τέλους των επεισοδίων, τόνισε: “Μακάρι να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα ματς, ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε να συνεχιστεί έτσι. Ο κόσμος δεν συμπεριφέρεται έτσι στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, γιατί υπάρχουν άλλες κυρώσεις, αλλά μακάρι να συνεχιστεί αυτή η ατμόσφαιρα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…