Κεντρική Ασίστ Basketbase Πενήντα και συνεχίζει

Πενήντα και συνεχίζει

panelefsiniakos pagkos

panelefsiniakos-pagkos

petridis-giorgosΗ επικράτηση επί των Τρικάλων είχε αξία “οξυγόνου” για τον Πανελευσινιακό, σε ένα παιχνίδι που -έτσι και αλλιώς- ήταν ξεχωριστό και για στατιστικούς λόγους. Ήταν το 50ο της ομάδας της Ελευσίνας στη “μεγάληκατηγορία και ο απολογισμός της είναι 14 νίκες και 36 ήττες. Το ίδιο βέβαια και για τον Γιώργο Σκαραφίγκα, που κοουτσάρει την ομάδα από την αρχή της πορείας της σε αυτήν.

Ο Θωμάς Νίκου πέραν του ρεκόρ των 11 ασίστ, ξεπέρασε και τους 200 πόντους στην καριέρα του στην Α1, ενώ ο Ρομπ Τζόουνς ξεπέρασε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ.

Στον αντίποδα ο Κρις Έβανς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Τρικάλων στην Α1. Με τους 16 πόντους που σημείωσε στην Ελευσίνα, έφτασε τους 365, προσπέρασε τον Ουίλιαμ Έιβερι (349), αλλά και τον μέχρι χθες πρώτο της λίστας, Μάκη Νικολαΐδη (360).

Ο Πάτρικ Γιούιν από την πλευρά του μετράει, πλέον, τις περισσότερες εύστοχες βολές με τη φανέλα των Τρικάλων στην Α1, αφού έφτασε τις 84 και προσπέρασε τον Ντέιβιντ Γιανγκ (82).

* Στο παιχνίδι της Ρόδου, ο Τέιλορ Σμιθ ξεπέρασε τα 100 εύστοχα δίποντα και ο Κώστας Κακαρούδης έφτασε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ στην Α1. Από την άλλη πλευρά, ο Περικλής Δορκοφίκης ξεπέρασε τα 300 λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…