Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Παρών” ο Γκασόλ

“Παρών” ο Γκασόλ

gasol howard

gasol-howard

Ο Πάου Γκασόλ αναμένεται να δώσει το “παρών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας καθώς ξεκαθάρισε ότι θα ενισχύσει τους “φούριας ρόχας” στο μεγάλο “ραντεβού” του καλοκαιριού.

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόθεσή του να φορέσει ξανά τη φανέλα με το “εθνόσημο” ενώ αποκάλυψε ότι αυτή ίσως ήταν η τελευταία του σεζόν με τους “Λιμνανθρώπους“: «Θα είμαι στην εθνική ομάδα, αρκεί να με θέλει ο προπονητής. Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση που για κάποιους παίκτες μπορεί να είναι και η τελευταία τους παρουσία με την εθνική. Για μένα δεν ξέρω ακόμα. Πάντως έχουμε υψηλές βλέψεις και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάου Γκασόλ και συνέχισε:

“Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έχω τη δυνατότητα ως φρι έιτζεντ να επιλέξω εγώ την επόμενη ομάδα μου. Ίσως να ήταν η τελευταία μου χρονιά με τους Λέικερς. Ήταν πολύ κακή σεζόν αλλά με την επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ και με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί. Οπότε σίγουρα θα ακούσω και τι έχουν να μου πουν οι Λέικερς. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα που έχω κάνει στο NBA και θέλω να συνεχίσω. Όμως θέλω να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω τουλάχιστον για άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια”.

Ο Πάου Γκασόλ έπαιξε φέτος σε 60 παιχνίδια για την κανονική διάρκεια στο NBA έχοντας μέσο όρο 17,4 πόντους και 9,7 ριμπάουντ αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του Λος Άντζελες στα πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…