Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παρέμβαση Γ. Χήνα για διαιτησία

Παρέμβαση Γ. Χήνα για διαιτησία

ref oaka

ref-oaka

Γράψαμε πριν από μερικές ώρες για δημοσίευμα, που ήθελε το Λαύριο να έχει αδικηθεί από την διαιτησία στην αναμέτρηση με ΑΕΚ. Καθαρή “στρεψοδικία” το γεγονός, καθώς η ΑΕΚ ήταν εκείνη, που αδικήθηκε (και γράψαμε τα επιχειρήματα) από τους Θεονά, Μπίκα.

Πριν από λίγο πήρε επίσημα θέση και εκπρόσωπος της ΑΕΚ. Ο γενικός αρχηγός της “Βασίλισσας“, Γιώργος Χήνας, με δήλωσή του στο ebasket.gr, τόνισε:

“Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε, ότι ορισμένοι εκλαμβάνουν την σιωπή μας ως αδυναμία. Και είναι γεγονός ότι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, που όλοι λένε ότι δικαίως πρωταγωνιστεί, γι’ αυτό και δεν κρίνουμε αναγκαίο να αντιδρούμε πάντα.

Δεν έφταναν, λοιπόν, κάποια ανησυχητικά μηνύματα για την διαιτησία σε άλλους αγώνες, ήλθε και δημοσίευμα που αφορούσε στον αγώνα μας με Λαύριο. Θέλω να πω το εξής: Αν πρέπει κάποιος, κάποια να μιλήσει για αδικία, αυτή είναι μόνο η ΑΕΚ! Να είναι βέβαιοι όλοι, ότι παρακολουθούμε με προσοχή τα όσα συμβαίνουν γύρω μας”.

Ο κ. Χήνας δεν είπε, αλλά όπου… μηνύματα, βάλτε τον αγώνα Ηρακλή-Κοροίβου, τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” είδαν σε DVD, και διαπίστωσαν ότι δικαιολογημένα φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς. Αυτή είναι και μία από τις αιτίες, που έχει προκαλέσει ανησυχία στη Ζωφριά ενόψει των αυριανών ορισμών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…