Κεντρική Ασίστ Basketbase Ο Πρίντεζης 200αρίζει

Ο Πρίντεζης 200αρίζει

printezis kakiouzis

printezis-kakiouzis

petridis-giorgosΜετά από αρκετό καιρό ο Γιώργος Πρίντεζης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στη Νέα Κηφισιά και με αυτήν την εμφάνιση έφτασε τις 199 ως παίκτης των “ερυθρόλευκων” στην Α1. Αν χρησιμοποιηθεί το Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στον Πανιώνιο θα κάνει κάτι που μόνο τέσσερις παίκτες έκαναν στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α1 (από το 1986):

Θα σπάσει το “φράγμα” των 200 αγώνων πρωταθλήματος, κάτι που στο παρελθόν έκαναν μόνον οι: Μίλαν Τόμιτς, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου και Αργύρης Καμπούρης.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Πρίντεζης στο ματς με την Νέα Κηφισιά έφτασε τις 300 εύστοχες βολές με τη φανέλα του Ολμπιακού στο πρωτάθλημα, αριθμό που στα χρόνια της Α1 ξεπέρασαν μόνον οι Ζάρκο Πάσπαλι, Μίλαν Τόμιτς, Ντράγκαν Τάρλατς, Δημήτρης Παπανικολάου και Γιάννης Μπουρούσης.

Τα ατομικά επιτεύγματα στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ολοκληρώθηκαν για τον Πρίντεζη με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, με τα οποία ξεπέρασε τα 600 συνολικά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

– Στο ίδιο παιχνίδι ο Παπαπέτρου ξεπέρασε τους 100 πόντους πρωταθλήματος, ενώ Πέτγουεϊ και Καββαδάς έφτασαν τα 100 λάθη.

– Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή του σε ματς πρωταθλήματος, με τις δύο ασίστ που μοίρασε (τόσες είχε στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ίκαρο στο ΣΕΦ και σε αυτό της 24ης με τον ΚΑΟΔ και πάλι στο ΣΕΦ).

– Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επανεμφανίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του σε αυτό, με τους 13 πόντους που πέτυχε κόντρα στη Νέα Κηφισιά. Αυτή ήταν η κορυφαία επίδοσή του και στις προηγούμενες τρεις σεζόν του στην Α1.

– Ο Μάρντι Κόλινς, μετά από μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης, έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε καλά επίπεδα. Κόντρα στη Νέα Κηφισιά σημείωσε τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις του στο πρωτάθλημα, με τα επτά ριμπάουντ (στα Τρίκαλα στην 23η αγωνιστική) και τις έξι ασίστ (είχε από τρεις στα παιχνίδια με Κολοσσό, Πανελευσινιακό και Τρίκαλα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…