Κεντρική Διεθνή Ο “μαέστρος” της Ρεάλ (vid)

Ο “μαέστρος” της Ρεάλ (vid)

sergio rodriguez real madrid

sergio-rodriguez-real-madrid

Η “αναχαίτιση” του Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους “πονοκεφάλους” του Γιώργου Μπαρτζώκα στις επερχόμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα καθώς ο Ισπανός πόιντ-γκαρντ φαίνεται πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Ο “El Chacho“, όπως είναι το παρατσούκλι του, οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη επί της Εστουντιάντες στο ντέρμπι της Μαδρίτης για την 27η αγωνιστική της Liga Endesa αφού τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα ενώ συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Με την εμφάνισή του αυτή αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ισπανικά γήπεδα.

“Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η νίκη αφού προερχόμασταν από μία ήττα στο Κάουνας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε μία σοβαρή εμφάνιση που θα μας βοηθήσει να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι βγήκα για πρώτη φορά MVP“, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ κατά την ανάδειξή του ως MVP της αγωνιστικής.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο “μαέστρος” της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί μία πολύ ώριμη σεζόν φέτος, κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Συγκεκριμένα ο 28χρονος άσος έχει μέσο όρο 12,4 πόντους και 5,8 ασίστ σε 27 αγώνες στο πρωτάθλημα και μέσο όρο 14,2 πόντους και 5,1 ασίστ σε 24 ματς στην Ευρωλίγκα.

Το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το κατά πόσο ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο τώρα που η αγωνιστική περίοδος μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της. Τα προσόντα, άλλωστε, δεν του λείπουν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…