Κεντρική Ασίστ Shadow Υποψήφιος ο Γεωργίου!

Υποψήφιος ο Γεωργίου!

georgiou vasilis

georgiou-vasilis

Ο θρυλικός Βασίλης Γεωργίου ρίχνεται στη μάχη των Εκλογών. Η “Βέμπο” της Κρατικής Ραδιοφωνίας (σ.σ. όπως ο μέγιστος Φαίδων Κωνσταντουδάκης τον είχε χαρακτηρίσει για την περιγραφή του αλησμόνητου Τελικού ΑΕΚ-Σλάβια) ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για τον δήμο Πατρέων.

Τι έγραψε ο κ. Γεωργίου: “Πάτρα ΔΥΝΑΤΗ, Πάτρα ΜΕΓΑΛΗ.

Όχι βία στα γήπεδα, ναι στον αθλητισμό, όχι στα ναρκωτικά. Και φίλοι μου, μην ξεχνάτε, ότι ο αθλητισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός ενάντια στα δυο παραπάνω φαινόμενα.

Και πάνω απ’ όλα, όλοι μαζί πρέπει να προστατεύσουμε την οικογένεια, την νεολαία, τα παιδιά μας. Γι’ αυτό εσείς κι εγώ θα τα οδηγήσουμε στον αθλητισμό, στους αθλητικούς χώρους. Έχει η Πάτρα μας τη δυνατότητα ανάπτυξης του σωστού αθλητισμού.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Δεν υπάρχουν κομματικοί διαχωρισμοί στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό το ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις, και δεσμεύομαι δημόσια γι’ αυτήν που θα ακολουθήσω.

Γνωρίζετε ποιοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο; Αυτοί που από τη μια είναι πειθήνιοι στρατιώτες των κομματικών γραφείων και από την άλλη, κόπτονται δήθεν για την… ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση!

Όλοι όμως τώρα γνωρίζουμε γιατί γίνονται όλα αυτά. Τα ψεύτικα διλήμματα και οι παραπομπές σε περασμένες δεκαετίες δεν ταιριάζουν σε όσους κοιτάζουν με σιγουριά το μέλλον.

Ο δήμος μας έχει ανάγκη όλους γιατί δεν μπορεί πλέον να περιμένει περισσότερο και πρέπει να ξεφύγει από τη στασιμότητα και την κατάντια, στον αναπτυξιακό, στον πολιτιστικό, στον αθλητικό και κοινωνικό τομέα.

Τέλος φίλοι μου, έχω ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους σχετικά με τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Γι’ αυτό και ζητώ από εσάς να με στείλετε στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πατρέων για να ακουστεί μια δυναμική φωνή, η ΔΙΚΗ ΣΑΣ φωνή.

Βασίλης Γεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…