Κεντρική NBA NCAA Ούτε ζέστη, ούτε κρύο

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο

poythress final four

poythress-final-four

Με τη σύνθεση που αντιμετώπισε το Wisconsin θα παραταχθεί εν τέλει το Kentucky στον αποψινό τελικό της March Madness αφού τα νέα από το ιατρικό δελτίο ήταν… ανάμεικτα. Από τη μία, επιβεβαιώθηκε πως ο Willie Cauley – Stein δεν πρόκειται να ενισχύσει τους “Widlcats” κόντρα στο Connecticut εξαιτίας του τραυματισμού του (σ.σ.: διάστρεμμα), από την άλλη ο Alex Poythress ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο που αποκόμισε ως ενθύμιο… από τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του ημιτελικού (“Τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς“).

Έτσι, ο σχεδιασμός του John Calipari για τον αγώνα με τους “Huskies” δεν αλλάζει στο ελάχιστο, κάτι που φυσικά ισχύει και για το Connecticut, το οποίο θα ακολουθήσει την τακτική του δίχως να συμπεριλαμβάνει τον Willie Cauley – Stein στο σκάουτινγκ.

Ο δευτεροετής σέντερ ξεκαθάρισε πάντως πως θα βοηθήσει όσο μπορεί τους συμπαίκτες του, έστω και από τον πάγκο αφού “το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να ενθαρρύνω τα παιδιά και να τους δίνω αυτοπεποίθηση. Παρότι δεν μπορώ να αγωνιστώ, έχω ως στόχος μου να τους εξυψώνω ψυχολογικά και να τους επικροτώ σε ό,τι κάνουν στον αγώνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…