Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ούτε ΑΦΜ, ούτε συγχώνευση…

Ούτε ΑΦΜ, ούτε συγχώνευση…

papaioannou

papaioannou-alexiou

Η δήλωση που μας έκανε χθες ο Αλέξης Αλεξίου έβαλε τέλος στους ψιθύρους…
Τί μας είχε πει χθες ο εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ: “Η ομάδα προχωρά στοχευμένα, αγωνιστικά, οργανωτικά και οικονομικά. Στόχος είναι βεβαίως η επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Α1 και η επιστροφή είναι κοντά. Κι αυτό θα γίνει με την συμμετοχή νέου φορέα όπως έχουμε σχεδιάσει“.

Τι σημαίνει “Νέος Φορέας”; Σημαίνει ότι ο Αλεξίου δεν αναζητεί ούτε (ξένο) ΑΦΜ από άλλη… ΚΑΕ (σ.σ. φημολογήθηκε, γράφτηκε κι αυτό), ούτε ψάχνει για συγχώνευση. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από σχετικά δημοσιεύματα και θεωρούν ότι εκ του πονηρού διέρρευσαν οι “πληροφορίες” αυτές από ορισμένους.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι υποστηρίζουν σε όλους τους τόνους ότι έχει λυθεί η ΚΑΕ κι ότι δεν πρόκειται να αναβιώσει. Κι ότι αυτό που απομένει είναι η δημοσιοποίηση της απόφασης, ή αλλιώς η δημοσίευση του ΦΕΚ, η οποία και θα βάλει τέλος στα όποια σενάρια. Οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν ότι το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και πάντως σίγουρα μέσα στον Μάιο.

Οι “κιτρινόμαυροι” που έχουν ξεκινήσει επαφές για τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ έχουν κι άλλες σκέψεις στο μυαλό τους για το μπάσκετ, αλλά δεν πρόκειται να ανακοινώσουν ο,τιδήποτε (σ.σ. έτσι ή αλλιώς φημίζονται για την μυστικότητα των κινήσεών τους) πριν από την μαθηματική άνοδο της ομάδας. Και κυρίως πριν την τυπική έγκριση της Πολιτείας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…