Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να μας δώσει ώθηση”

“Να μας δώσει ώθηση”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” για την 24η αγωνιστική και θέλει να κατακτήσει το ροζ φύλλο για να παραμείνει σε τροχιά οχτάδας.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης, τόνισε στους δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση: “Μοναδική μας επιλογή το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο είναι η νίκη για να διεκδικήσουμε μία θέση που θα οδηγήσει στα πλέι οφ. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια, οπότε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω από την παραμονή που έχουμε εξασφαλίσει. Θα πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 100%, να παίξουν με μυαλό και με πάθος γιατί έχουμε απέναντι μας την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αποτελέσματα”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών και πρόσθεσε:

“Από ότι έχει αποδειχτεί, στο γήπεδο μας μεταμορφωνόμαστε προς το καλύτερο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό για μία επαρχιακή ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλές θέσεις και στην οχτάδα, απλά υπάρχουν και μεταβατικές περίοδοι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και πρέπει να μας στηρίξει όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, δηλαδή γεμίζοντας το γήπεδο, δίνοντας μας την ώθηση που χρειαζόμαστε”.

Από την πλευρά των παικτών ο Ανδρέας Κανονίδης επισήμανε: “Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς δεν φοβόμαστε γιατί διαθέτουμε εξίσου πολύ καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου”, υποστήριξε αρχικά και κατέληξε:

“Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ. Φυσικά, σε κάθε αγώνα στο “σπίτι” μας ο κόσμος παίζει τον κυρίαρχο ρόλο γιατί αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…