Μοντέλα!

tzolos vaggelis

tzolos-vaggelis

Όσο πλησιάζουμε στον στόχο τόσο οι παρουσίες για το πάρτι της 6ης Μαίου αυξάνουν και πληθαίνουν. Η ικανοποίηση είναι προφανής. Είναι πιο έντονη για μας, όμως, από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι το “παρών” στο πάρτι θα δώσει ένα από τα παιδιά-διαμάντια στο ελληνικό μπάσκετ, ο Βαγγέλης Τζόλος.

Η εκτίμηση που τρέφουμε στον αθλητή και άνθρωπο Βαγγέλη (αλλά και στην αξιοπρεπέστατη οικογένειά του) είναι γνωστή σε φίλους και… εχθρούς μας. Δεν εκπλαγήκαμε με την πρόθεσή του να παραλάβει δύο προσκλήσεις. Και η ικανοποίησή μας είναι έντονη και γιατί η παρέα του θα είναι άκρως γοητευτική. Ο Βαγγέλης θα δώσει το “παρών” στο Opus μαζί με τη δική του… Ειρήνη για να ενισχύσουν αμφότεροι την “Αγία Ειρήνη”, ήτοι τον εκκλησιαστικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας. Ο πήχυς ανεβαίνει. Η εκδήλωσή μας ομορφαίνει… Ζευγάρι-μοντέλο! Μοντέλα… Να τους έχει καλά πάνω απ’ όλα ο Θεός.

Ο Βαγγέλης δίνει τη δική του αγωνιστική μάχη (μαζί με τους συμπαίκτες του) αυτό τον καιρό για τη σωτηρία του Φιλαθλητικού στην Α2. Δεν ξέχασε, ωστόσο, για άλλη μία φορά να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ψυχής του και στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε Βαγγέλη-Ειρήνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • drakoi ebasket papadoniou

    Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • dorkofikis hamogelo

    Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • alevrogianni rizos kogas

    Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…