Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Με όπλο την άμυνα

Με όπλο την άμυνα

petway osfp real

petway-osfp-real

Η αμυντική παρουσία του Ολυμπιακού θα είναι το “κλειδί” για τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος αισθάνεται ολοένα και πιο άνετα στα παιχνίδια των “ερυθρολεύκων”.

Σχολιάζοντας την επιστροφή της Ρεάλ στο παιχνίδι, ο Αμερικανός άσος τόνισε: “Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται πολύ στο μακρινό σουτ και οι παίκτες της επιχειρούν αρκετά τρίποντα με εξαιρετικά αποτελέσματα και έτσι έγινε και σήμερα. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε σκληροί στην άμυνα και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε και στη νίκη”.

Ο Πέτγουεϊ πρόσθεσε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, με τον ίδιο να δηλώνει: “Έχω αρκετό διάστημα που έχω επιστρέψει από τον τραυματισμό μου και έχω βρει ρυθμό. Σιγά-σιγά παίρνω ολοένα και περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια και βρίσκομαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου”.

Όσο για το “κλειδί” για να επιστρέψει η σειρά στη Μαδρίτη, αυτό δεν είναι άλλο από την άμυνα: “Πρέπει να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε σήμερα. Να είμαστε σκληροί κι αν γίνει αυτό, όλα θα είναι καλά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε την τακτική των αλλαγών στα σκριν της Ρεάλ, με τον Πέτγουεϊ να εξηγεί: “Η Ρεάλ θέλει πάντα να πηγαίνει γρήγορα στο καλάθι, ωστόσο, με τις αλλαγές στα σκριν χάνουν κάποια δευτερόλεπτα από την επίθεσή τους. Έχουν χαρισματικούς σκόρερ, αλλά δεν έχουν υπομονή να ψάξουν την κατάλληλη επιλογή μετά τις αλλαγές και έτσι αποκτούμε πλεονέκτημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …