Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με “φουλ” ρόστερ η Μάλαγα

Με “φουλ” ρόστερ η Μάλαγα

plaza time out

plaza-time-out

Ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης (3/4) στο ΟΑΚΑ είναι “τελικός” τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τη Μάλαγα προκειμένου για την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, γι’ αυτό και η ισπανική ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει πλήρης στην Αθήνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ο Νικ Κάνερ – Μέντλεϊ, ο Σέρχι Βιδάλ και ο Ράφα Χετσμάγιερ φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν αφού οι τρεις παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή που αύριο θα ξεκινήσει με προορισμό την Αθήνα. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι ο Χοάν Πλάθα θα τους χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αν και ο Κάνερ – Μέντλεϊ επανήλθε στην αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα για την 25η αγωνιστική της Liga Endesa.

Η Μάλαγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ισπανικού εδάφους και είναι έτοιμη για την “μάχη” της Πέμπτης που θα κρίνει πάρα πολλά για την συνέχεια της Ευρωλίγκα. Η κρισιμότητα του αγώνα με τους “πράσινους” ανάγκασε τον Χοάν Πλάθα να επιστρατεύσει και τους δώδεκα παίκτες του, αλλά η συμμετοχή των τριών τραυματιών θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μια νίκη από το Final Four Η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 απέναντι στ…