Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με σοβαρό προπονητή”

“Με σοβαρό προπονητή”

manolo alvertis

manolo-alvertis

Άλλα περίμενε, άλλα του ήρθαν… Ο Παναθηναϊκός προετοιμαζόταν για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά ωστόσο θα υπάρχει αναγκαστική αλλαγή πλεύσης αφού η αντίπαλος θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρά ταύτα ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι “πράσινοι” θα είναι έτοιμοι στις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Μοσχοβίτες ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Έτορε Μεσίνα ως σοβαρό προπονητή, εννοώντας ότι μάλλον ο Πάμπλο Λάσο δεν είναι τόσο… σοβαρός και την ΤΣΣΚΑ ως μία αρκετά σκληρή ομάδα:

“Εγώ ετοιμαζόμουν για τη Ρεάλ. Έπρεπε να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε τη μέρα. Αλλάζουν τα πράγματα. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα να γίνει. Δεν νομίζω ότι υπήρχε πολύ μεγάλη προτίμηση. Εγώ είχα ελάχιστη προτίμηση στη Ρεάλ. Αν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό θα δυσκολεύαμε τη Ρεάλ“, τόνισε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συνέχισε:

“Είναι τελείως διαφορετική ομάδα η ΤΣΣΚΑ από τη Ρεάλ. Ίσως και ο λόγος που είχα μία μικρή προτίμηση ήταν ότι η ΤΣΣΚΑ έχει σοβαρό προπονητή και είναι πιο σκληρή ομάδα παίζοντας πιο αμυντική ομάδα. Πρέπει να ανοίξουμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε με την ΤΣΣΚΑ“, ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε για τα πλεονεκτήματα της ρωσικής ομάδας:

“Έχει ψηλά κορμιά σε όλες τις θέσεις και αθλητικά κορμιά. Παίζουν σκληρή άμυνα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού επισήμανε: “Τα παιδιά είναι όλο και καλύτερα. Είχαμε μία αδιαθεσία του Λάσμε. Είναι θέμα ημερών να ανακάμψει. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

Για την ανεβασμένη απόδοση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ολοκλήρωσε: “Ο Λουκάς θεωρώ ότι έκανε πράγματα που μπορεί να κάνει και να μας βοηθήσει. Έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά μπορεί να παίξει και ως δημιουργός. Έχει ανέβει και ψυχολογικά και πιστεύω θα μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…