Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κόστισαν τα λάθη”

“Κόστισαν τα λάθη”

banchi2

banchi2

Η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ της πήρε το πλεονέκτημα έδρας και έγινε το “αφεντικό” της σειράς.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Ξέραμε ότι θα ήταν ένας σκληρός αγώνας. Τώρα είναι δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι μετά από αυτή την ήττα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που βοήθησαν την αντίπαλό μας να φτάσει στην ανατροπή, κάτι που λίγα λεπτά νωρίτερα έμοιαζε απίστευτο να συμβεί. Είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι στα επτά δέκατα του δευτερολέπτου που απέμεναν αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε”, υποστήριξε αρχικά ο Λούκα Μπάνκι και πρόσθεσε:

“Τώρα πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας και να περιορίσουμε τα λάθη. Επίσης πρέπει να ξαναβρούμε την ενέργειά μας. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά την Παρασκευή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Αυτές οι ώρες θα μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να σκεφτούμε το επόμενο”.

Από πλευρά του, ο Κέρτις Τζέρελς ανέφερε: “Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας αφού ήμασταν εξαιρετικοί στα τρία πρώτα δεκάλεπτα αλλά μετά η Μακάμπι ανέβασε την πίεση στην άμυνα και εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Είμαι απογοητευμένος γιατί στο τέλος σταματήσαμε να παίζουμε. Αλλά έρχεται ο δεύτερος αγώνας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…