Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κόντρα στα προγνωστικά”

“Κόντρα στα προγνωστικά”

plaza malaga

plaza_malaga

Η Ουνικάχα Μάλαγα δοκιμάζεται απόψε (21:30, ΔΤ) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Χοάν Πλάθα γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ωστόσο δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη γι’ αυτήν την κομβικής σημασίας μάχη.

“Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει 20.000 θεατές στο πλευρό του να του δίνουν ώθηση. Εμείς ήρθαμε εδώ με την αίσθηση πως αξίζουμε που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και την πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Εκείνοι ακόμη κι αν χάσουν θα έχουν ελπίδες, ενώ εμείς όχι. Ας δούμε αν μπορούμε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσής μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε να δούμε αν μπορούμε να πάμε κόντρα στα προγνωστικά“, ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Από πλευράς παικτών ο Ράιαν Τούλσον πρόσθεσε: “Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο και θορυβώδες γήπεδο. Θα είναι δύσκολο να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ήδη κερδίσαμε στη Μάλαγα κάνοντας ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι που μας επέτρεψε να επικρατήσουμε μιας ισχυρής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν λέω ότι θα νικήσουμε ξανά με τέτοια διαφορά, αλλά έχουμε θέληση για αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…