Κεντρική NBA Κάζινς, το παράκανες!
NBA

Κάζινς, το παράκανες!

cousins1

cousins1

Ο εκκεντρικός του χαρακτήρας είναι γνωστός. Ήρθε και η ώρα της τιμωρίας! Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα χάσει τον τελευταίο αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, λόγω τιμωρίας, καθώς δέχτηκε την 16η τεχνική ποινή στη σεζόν.

Τι κι αν έβγαλε cd με μουσική R&B και τίτλο “misunderstood” για να δικαιολογηθεί, φαίνεται ότι οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν κι ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να απογοητεύει με τη συμπεριφορά του. Στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, άλλωστε, είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική και 20.000 δολάρια για χτύπημα στον Πάτρικ Μπέβερλι κατά την αναμέτρηση των Κινγκς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Στις 25 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία τεχνική ποινή του Κάζινς και το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την τεχνική ποινή που δέχτηκε στον προηγούμενο αγώνα με τους Μινεσότα, είναι το μεγαλύτερο στην καριέρα του που δεν έχει τιμωρηθεί! Αυτό λέει πολλά…

Βέβαια, ο Κάζινς δεν τιμωρείται μόνο από τις αρχές του ΝΒΑ, αλλά και από την ίδια του την ομάδα. Την περσινή σεζόν, είχε υψώσει τον τόνο της φωνής του στον τότε προπονητή του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ενός αγώνα κόντρα στους Κλίπερς. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και τιμωρήθηκε από τη διοίκηση!

Οι Κινγκς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον παίκτη για τέσσερα χρόνια το περασμένο καλοκαίρι έναντι 62 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν αποκλείεται να έχουν μετανιώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…