Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κλειδί” ο ρυθμός

“Κλειδί” ο ρυθμός

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί απόψε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών της Ευρωλίγκα και ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για την αναμέτρηση αυτή.

Ο προπονητής των Μαδριλένων ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της και σε αυτό το παιχνίδι: “Είμαι χαρούμενος για την πρεμιέρα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά σε μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πρόσωπο της ομάδας μέσα σε ένα βράδυ αλλά πάντα υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορείς να διορθώσεις”, τόνισε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο και συνέχισε:

“Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε μία σειρά πλέι οφ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Η άμυνα μας στον πρώτο αγώνα ήταν καλή και πρέπει να διατηρήσουμε τα καλά πράγματα τα οποία κάναμε. Η βελτίωσή μας στην επίθεση οφείλεται στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ξεκινώντας από εκεί μπορούμε να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι”.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκολα Μίροτιτς επισήμανε μεταξύ άλλων: “Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας. Είμαστε έτοιμοι όμως και θέλουμε να πάμε στην Ελλάδα με το 2-0. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί ξέρουμε ότι η σειρά μπορεί να τραβήξει σε μάκρος. Θέλουμε να πάμε στο φάιναλ φορ, είμαστε “πεινασμένοι” γι’ αυτό και δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία. Η σειρά είναι σαν να βρίσκεται στο 0-0″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …