Κεντρική Ασίστ Shadow “Κλείδωσε” η περιφέρεια

“Κλείδωσε” η περιφέρεια

hardalia sgouros1

hardalia-sgouros1

Ο Γιάννης Σγουρός ήταν -έτσι κι αλλιώς- επικρατέστερος για Περιφερειάρχης Αττικής. Από τη στιγμή που στο πλάι του είναι κι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας από τα πιο σημαντικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η επιλογή (άρα και η εκλογή) μοιάζει να είναι λίγο πιο εύκολη.

“Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της” σημείωσε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Βύρωνα και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και συμπλήρωσε:

“Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος. Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου.

hardalia-sgouros

Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας… Όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά… Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!”.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο πόστο για τον φίλο (με όλη τη σημασία της λέξης) Νίκο Χαρδαλιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…