Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Καραχάλιος με Νικήτα

Ο Καραχάλιος με Νικήτα

karahalios christos

karahalios-christos

Από τα παλαιότερα στελέχη της ΑΕΚ και πρώην αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, ο Χρήστος Καραχάλιος. Ο “κιτρινόμαυρος” παράγοντας με τις “κιλοβατώρες” δουλειάς στον σύλλογο, αλλά κυρίως με τις ατελείωτες ώρες στα οπαδικά μετερίζια εντός και εκτός Ελλάδος ρίχνεται στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας θα διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων, ως υποψήφιος σύμβουλος στον συνδυασμό “Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”, του Νικήτα Κακλαμάνη.

Το αυτοβιογραφικό σημείωμα του Χρήστου Καραχάλιου:

Γεννήθηκα στην Πάτρα και στην ηλικία των εννέα ετών μετακόμισα στο κέντρο της Αθήνας όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Από πολύ μικρός αγάπησα το κέντρο της Αθήνας, μιας και όλες μου οι αναμνήσεις σαν παιδί χτίστηκαν γύρω από το δημοτικό σχολείο της Αγοράς, στο ένατο γυμνάσιο της πλατείας Κουμουνδούρου και το δέκατο τέταρτο λύκειο στην περιοχή της Πλάκας.
Είμαι ο τρίτος σε σειρά υιός οικογένειας με πατέρα επιχειρηματία και μητέρα που προέρχετο από επιχειρηματική οικογένεια επίσης.

Ασχολήθηκα στο παρελθόν ενεργά με την αγαπημένη μου ομάδα ΑΕΚ και διετέλεσα έφορος στο ποδοσφαιρικό της τμήμα από πολύ νεαρή ηλικία την περίοδο 1986-87. Έπειτα συνέχισα ως γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής.
Αμέσως μετά τις σπουδές μου στο Willesden Technical College του Λονδίνου, επέστρεψα στην Αθήνα και ασχολήθηκα με το χονδρεμπόριο. Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας Karfil Hats & Accessories, μία από της πιο αναγνωρισμένες ελληνικές εταιρείας στο χώρο του καπέλου και αξεσουάρ μόδας.

Η αγάπη μου για το κέντρο της Αθήνας, τον επιχειρηματικό της πυρήνα, και τα προβλήματα που καθημερινά συναντώ ως πολίτης αλλά και ως επαγγελματίας αποτελούν τους κινητήριους παράγοντες για την απόφαση μου να ενταχθώ στον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη “Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”  και την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος Αθηνών”.

O Xρήστος Καραχάλιος ήταν και είναι φίλος από τα παλιά. Επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης. Αυτονόητο είναι (και το γράφουμε ευθέως) ότι αν ψηφίζαμε Αθήνα θα είχαμε έναν σοβαρό λόγο να στηρίξουμε τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…