Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κανένας εφησυχασμός”

“Κανένας εφησυχασμός”

bartzokas aerodromio

bartzokas-aerodromio

Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται αντιμέτωπος την Παρασκευή (04/04)  με την Αναντολού Εφές για την 13η αγωνιστική του Top 16, σε μια αναμέτρηση που η νίκη τον στέλνει στους “8” της Ευρωλίγκας. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την προπόνηση του στο “Αμπντί Ιπεκτσί”.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Στράτος Περπέρογλου καθώς και οι Αντρέας Χριστοδούλου, Δημήτρης Αγραβάνης κατ’ επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από κει και πέρα όλοι θα δώσουν κανονικά το παρών συμπεριλαμβανομένου και του Μπρεντ Πέτγουεϊ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων“, έκρουσε καμπανάκι κινδύνου τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί αφ΄ υψηλού καθώς όλες έχουν κίνητρο να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης:

“Σε αυτό το επίπεδο καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Η Εφές θα παίξει για την ιστορία και τον κόσμο της, ενώ είναι κίνητρο ότι αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Επιπλέον έχει στον πάγκο της έναν Έλληνα προπονητή, τον Βαγγέλη Αγγέλου. Θυμηθείτε επίσης ότι και πέρσι χάναμε μέχρι την τελευταία περίοδο από την αποκλεισμένη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Πόλη.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους υπόλοιπους που καλούνται να καλύψουν τα κενά και σημείωσε πως ο “Πέρπε” είναι αρκετά κοντά στην επάνοδο του στο παρκέ:

“Αυτά τα ματς, απέναντι σε μια τουρκική ομάδα, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο καλό μομέντουμ που έχουμε από τους αγώνες με τη Λαμποράλ Κούτσα και τη Μάλαγα. Έχουμε τις απουσίες του Περπέρογλου και του Πρίντεζη που μας αποδυναμώνουν, αλλά τα παιδιά που έχουν μπει έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Και οι δύο πάνε καλά μέρα με τη μέρα. Πιο κοντά στην επιστροφή είναι ο Περπέρογλου και ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής με τον ΚΑΟΔ.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπλήρωσε: “Στόχος είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίζει ρόλο ότι η Εφές είναι αδιάφορη, το έχουν αποδείξει όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση, όπως κι εμείς στην πρώτη φάση. Περιμένουμε ότι η Εφές θα παίξει δυνατά και με στόχο τη νίκη, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό”.

Όσον αφορά τη δική του παρουσία και τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής: “Δεν είναι θέμα ευκαιριών, αλλά να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό που σου ζητεί η ομάδα. Με τον Στράτο ή χωρίς, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα και νιώθω καλά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
  • span perpe pri ektos

    Χωρίς “Πρι” – “Πέρπε”

    Οριστικά εκτός μάχης για τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα θα έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης αφ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…