Κεντρική Ασίστ Shadow Η HOOP στο Μουσείο Μπάσκετ

Η HOOP στο Μουσείο Μπάσκετ

ymca02

ymca02

Τέσσερα από τα τμήματα της Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ (Προμίνι, Παιδικό, Ακαδημία 1, Ακαδημία 2) του Γιώργου Μασλαρινού, μαζί με τον ίδιο, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, όπου ξεναγήθηκαν από τον Γιωργή Μπουσβάρο.

Ο Μασλαρινός μάλιστα, δεσμεύτηκε να συνεισφέρει στον εμπλουτισμό των εκθεμάτων της ΧΑΝΘ, προσφέροντας τη φανέλα του με το Μαρούσι στο νικηφόρο τελικό της Βαρσοβίας του κυπέλλου Σαπόρτα ενάντια στην γαλλική Σιόν, στις 17 Απριλίου του 2001.

Επιπλέον, απένειμε συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ για την εξαιρετική δουλεία με το Μουσείο Μπάσκετ, τονίζοντας πως αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με την πορτοκαλί μπάλα:

“Η προσπάθεια που γίνεται στην ΧΑΝΘ με το Μουσείο του Μπάσκετ είναι άξια συγχαρητηρίων αφού δίνει την δυνατότητα στους νέους να μαθαίνουν για το παρελθόν του μπάσκετ. Για το πώς γεννήθηκε και τις χαρές που μας έχει προσφέρει αποτελώντας μία φλόγα για τα μικρά παιδιά να ασχοληθούνε με αυτό”.

Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης, τα τέσσερα τμήματα της HOOP αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις με αντίστοιχα τμήματα της ΧΑΝΘ γεγονός που αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ δυνάμεων για τις ομάδες και τους προπονητές ώστε να βγάλουν κάποια συμπεράσματα σχετικά με τις δυνατότητες των νεαρών αθλητών.

hoop-xanth

hoop-xanth (3)

hoop-xanth (2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…