Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ζητάμε σεβασμό”

“Ζητάμε σεβασμό”

plaza time out

plaza-time-out

Η Ουνικάχα Μάλαγα αντιμετωπίζει αύριο (3/4) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την στείλει με το ένα πόδι στους “8” της διοργάνωσης.

Ο Χοάν Πλάθα, γνωρίζοντας την “καυτή” ατμόσφαιρα” που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του, ζήτησε από τους διαιτητές σεβασμό, ώστε το αποτέλεσμα να κριθεί στο παρκέ, ενθυμούμενος την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε.

“Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε 20.000 φίλους του Παναθηναϊκού που θα φωνάζουν για την ομάδα τους. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στο γήπεδο, στο πέντε εναντίον  πέντε! Περιμένουμε γενναίους διαιτητές αν και μπορώ να καταλάβω ότι είναι πολύ δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις σε παιχνίδια όπου επικρατεί τέτοια ατμόσφαιρα.

Συνήθως δεν μιλάω για τη διαιτησία όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι οι προηγούμενοι αντίπαλοί μας, η Φενέρ, η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρές ομάδες και το μέγεθός τους παίζει ρόλο σε αυτή την ισορροπία. Ελπίζω ότι η Ευρωλίγκα θα σταθεί στο ύψος της. Δεν ζητάμε βοήθεια από κανέναν, απλώς σεβασμό στην καλή δουλειά μας“, ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…