Κεντρική NBA Ευρωπαϊκά ‘Σπιρούνια’
NBA

Ευρωπαϊκά ‘Σπιρούνια’

parker spurs warriors 2

parker-spurs-warriors (2)

Δύο φιλικά παιχνίδια σε Γερμανία και Τουρκία θα δώσουν οι Σπερς τον προσεχή Οκτώβριο στα πλαίσια των NBA Global Games 2014. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς θα δοκιμαστεί αρχικά στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα στις 8 Οκτωβρίου και δύο μέρες αργότερα (10/10) στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της Φενέρμπαχτσε.

Το ΝΒΑ θέλει να ενισχύσει την δημοτικότητα του σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν, όπως σημείωσε και ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ:

“Όσο το πάθος για το παιχνίδι συνεχίζεται να αυξάνεται σε παγκόσμια κλίμακα συγκεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στο να βρούμε μοναδικούς και ουσιώδεις τρόπους ώστε να έρθουμε πιο κοντά στους φιλάθλους μας ανά τον κόσμο και τα ΝΒΑ Global Games (Παγκόσμια Παιχνίδια) είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.”

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας: “Το μπάσκετ φέρνει κοντά τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως πολιτισμικών και γεωγραφικών παραγόντων και αυτοί οι αγώνες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για τους φιλάθλους μας, ώστε να “γευτούν” από πρώτο χέρι την μοναδική εμπειρία του ΝΒΑ”.

Ακόμη τέσσερις ομάδες από το μαγικό κόσμο θα πάρουν μέρος στα Global Games σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Οι Καβαλίερς θα κοντραριστούν με τους Χιτ στη Βραζιλία ενώ οι Νετς θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους με τους Κινγκς σε δύο αναμετρήσεις στην Κίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…