Κεντρική Ελευσίνα “Επιτακτική η νίκη”

“Επιτακτική η νίκη”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα, ψάχνοντας πάση θυσία τη νίκη που θα τον κρατήσει πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη διατηρώντας το ισχνό προβάδισμα που έχει στην τριπλή ισοβαθμία (με Ηλυσιακό και Ίκαρο) των τελευταίων θέσεων.

Ο τεχνικός των “Σταχυοφόρων“, Γιώργος Σκαραφίγκας, υπογράμμισε πως η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική, σημείωσε πως η ομάδα του θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη και τόνισε τη σημασία της παρουσίας του κόσμου:

“Για εμάς η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και την πίεση που νιώθουμε. Σε τέτοια παιχνίδια οι τακτικές και τα συστήματα πάνε περίπατο, θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι σε physical game και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε”.

Από πλευράς παικτών, ο Αντώνης Μάντζαρης, πρόσθεσε:  “Δεν χρειάζεται να πω εγώ την  σπουδαιότητα του παιχνιδιού γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι αγώνας ζωής και θανάτου για εμάς. Παρόμοιο παιχνίδι ήταν και αυτό με την Πάτρα το οποίο το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε για σαράντα λεπτά σοβαροί και να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί αν θέλουμε να μιλάμε για την συνέχεια πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε νίκη γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…