Κεντρική Ασίστ Shadow “Εντάξει” με Πανταζή!

“Εντάξει” με Πανταζή!

anestis pantazis

anestis-pantazis

Ήρεμη δύναμη o Aνέστης Πανταζής. Κι ας δραστηριοποιείται έντονα εδώ και χρόνια σε διαφόρους τομείς. Διαιτητής μπάσκετ στην Α1 Κατηγορία, ως εκ τούτου έχουμε ένα λόγο παραπάνω (γιατί αγαπάμε τους διαιτητές και ας τους κρίνουμε αυστηρά ενίοτε) για να καταγράψουμε ακόμη μια δραστηριότητά του.

Αυτή τη φορά, ο Ανέστης, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και θα διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων με τον συνδυασμό “Εντάξει” του υποψηφίου δημάρχου και πρώην υπουργού Σταύρου Καλαφάτη. Οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά ο Ανέστης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος και ήδη “τρέχει και δεν φτάνει”, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους συμπολίτες του.

Ποιος είναι ο Ανέστης Πανταζής:

“Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το 1ο Τ.Ε.Λ. Πυλαίας. Είναι επιχειρηματίας και διατηρούσε επί σειρά ετών Μεσιτικό-Τεχνικό γραφείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, επεκτάθηκε στον κλάδο της μαζικής εστίασης και διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Υπήρξε αθλητής του ερασιτεχνικού μπάσκετ της πόλης.

Είναι διαιτητής του μπάσκετ στην Α΄ Εθνική κατηγορία και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες θητείες. Είναι μέλος της ActionAid και ανάδοχος γονέας ενός παιδιού από τη Γκάνα”.

Η συντακτική ομάδα του eBasket εύχεται στον Ανέστη, καλά κουράγια και με τη νίκη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…