Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είναι οι Πρωταθλητές”

“Είναι οι Πρωταθλητές”

papapetrou real

papapetrou-real

Αναμενόμενη θεωρεί την αντίδραση του Ολυμπιακού ο Ντάρντεν, με τον άσο της Ρεάλ να περιμένει σκληρή αντίσταση από τους “ερυθρολεύκους” και στο πέμπτο ματς, δεδομένου ότι είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης και θέλουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

“Και οι δύο ομάδες καταφέρανε να εκμεταλλευτούνε την έδρα τους, καθώς εμείς πήραμε τα δύο πρώτα ματς στη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός τα δύο επόμενα στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι είναι οι Πρωταθλητές, δεν θα παραδοθούν εύκολα, οπότε εμείς πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο”, ανέφερε αρχικά ο Ντάρντεν.

Μπορεί ο Ρεάλ να διαχειριστεί την πίεση των δύο σερί ηττών; Ο Ντάνρντεν είναι αισιόδοξος: “Έτσι είναι το μπάσκετ. Παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι, όμως, λόγω δύο άστοχων βολών δεν τα καταφέραμε. Και σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε μια ευκαιρία, όμως, ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και εμείς δεν είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση”.

Όσο για την τακτική αλλαγών στα σκριν που ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο Ντάρντεν… βγάζει το καπέλο: “Έκαναν τη σωστή κρίση στη σωστή στιγμή και έτσι είναι τα πλέι οφ. Πλέον, και εμείς πρέπει να κάνουμε σωστές κρίσεις στο επόμενο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…