Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Δύο “κλειδιά” για τη νίκη

Δύο “κλειδιά” για τη νίκη

messina new

messina-new

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει αύριο (16/4) τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα. Ο Έτορε Μεσίνα, μιλώντας για την αναμέτρηση με το “τριφύλλι”, υποστήριξε πως κλειδιά της νίκης θα είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς.

“Είναι μια κλασική σειρά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεθεί πολλές φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες και σίγουρα όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά κι εμείς είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τους επιτεθούμε, αν και ο έλεγχος των ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι “κλειδιά”.

Όπως συνήθως σε μια σειρά πλέι οφ, θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μας λείψει ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτή την απουσία σαν δικαιολογία. Έχουμε βάθος σαν ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι”, ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …