Κεντρική Basket League ΑΕΚ Διαστάσεις… σκανδάλου

Διαστάσεις… σκανδάλου

papaioannou

papaioannou-alexiou

Πρωτοφανές δεν το λες… Στην Ελλάδα… Ειδικά όταν πρόκειται για το ΑΣΕΑΔ. Συμπληρώνονται σήμερα 21 ημέρες από την στιγμή, που η διοίκηση της ΑΕΚ κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της ΕΟΚ, με την οποία έκλεισαν οι πόρτες της Ζωφριάς για 2 αγωνιστικές.

Η “συγκυρία” (αυτό είναι το προφανές) ευνόησε τον Κόροιβο, ο οποίος βρίσκει τη “Βασίλισσα” λαβωμένη και χωρίς κόσμο στο ματς της χρονιάς! Η ΑΕΚ υπέβαλε (νέο) αίτημα χθες στο ΑΣΕΑΔ και ζήτησε να εκδοθεί απόφαση έως αύριο (Πέμπτη), αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα επιτύχει κάτι.

Το γεγονός λαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη διεξήχθη ένα ματς (με Ικάρους) με την ΑΕΚ να χάνει το δικαίωμα δευτεροδίκως (όπως δικαιούται βάσει συντάγματος) να κριθεί για όσα έκαναν ή δεν έκαναν οπαδοί της στο ΑΕΚ-Καβάλα. Και να τείνει να εξελιχθεί στο Σκάνδαλο… της χρονιάς αν δεν ληφθεί καθόλου απόφαση. Όλα αυτά σε μία περίοδο, που κρίνονται άνοδοι, όπερ σημαίνει εμπεριέχει το γεγονός και την πιθανότητα “αλλοίωσης του πρωταθλήματος”.

Κατά τα λοιπά, όπως αποκαλύψαμε και χθες, η ΕΟΚ βιάστηκε να ενημερώσει την ΑΕΚ και τις αρμόδιες αρχές, την Αστυνομία και την Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας να λάβουν τα μέτρα τους για αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”.

  • Παναγιώτης Φασούλας

    Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

    Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…