Κεντρική Ασίστ Shadow Αφιερωμένο στο Ρεσάλτο!

Αφιερωμένο στο Ρεσάλτο!

sxoli naftikon dokimon

sxoli-naftikon-dokimon

Γράψαμε και χθες… Η κατάταξη στα τουρνουά ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχει πρωτίστως το “ευ αγωνίζεσθαι“. Κι αυτό το κέρδισαν με το παραπάνω οι εκπρόσωποι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ως οικοδεσπότες της τριήμερης γιορτής που έγινε για την πρώτη νίκη του ελληνικού ναυτικού, το 1821, που έμεινε γνωστή ιστορικά ως το “Ρεσάλτο της Μήλου”. Το κέρδισαν επάξια και οι λοιποί εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων των Εφήβων.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο-ντοκουμέντο, που προφανώς θα αποτελεί εύσημο για τους διαγωνιζομένους, μας απεστάλη από τη Σχολή. Σε πρώτο πλάνο, οι αθλητές Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Μίλωνα και Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, αλλά και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί στα σκαλοπάτια του μεγαλοπρεπούς Διοικητηρίου. Η φωτογράφιση αυτή σηματοδότησε ουσιαστικά, χθες, και το τέλος των εκδηλώσεων.

Ενδεχομένως μας ψέξει (αλλά δεν μπορεί και να μας… τιμωρήσει εκτός Σχολής), αλλά το θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωσή μας: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υποπλοίαρχο Π.Ν., Γιώργο Λαϊάκη, για την αγαστή συνεργασία και για τις όποιες πληροφορίες μάς παρείχε σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…