Κεντρική Διεθνή “Αξίζαμε την πρόκριση”

“Αξίζαμε την πρόκριση”

unix kazan trinkieri

unix kazan_trinkieri

Η Ούνικς Καζάν επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα (84-67) στον χθεσινό επαναληπτικό των ημιτελικών του Eurocup, κάλυψε την διαφορά των 11 πόντων και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στους τελικούς με αντίπαλο τη Βαλένθια.

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, εξέφρασε στις δηλώσεις του την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Ούνικς την οποία, όπως ισχυρίστηκε, άξιζε απόλυτα: “Αρχικά να ευχαριστήσω στους παίκτες μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την απίστευτη υποστήριξή τους. Μπορεί να πω ότι ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπου υπήρχαν νεύρα και άγχος. Τελικά η μέρα του αγώνα ήρθε και πετύχαμε τον σκοπό μας. Ο πρώτος αντίπαλος είναι πάντα ο εαυτός σου”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:

“Παίξαμε άμυνα για σαράντα λεπτά. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα εκτός από την πρώτη περίοδο όπου δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είχαμε πνευματική ενέργεια για σαράντα λεπτά. Πολλές ομάδες έχουν διαφορά 20 πόντων από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά κερδίζουν με 5. Θέλαμε την νίκη με 12 πόντους διαφορά. Ήμασταν αρκετά έξυπνοι και αξίζαμε τη νίκη. Η ομάδα μου αξίζει να βρίσκεται στον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…