Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αντί για… ευχαριστώ, την τιμωρούν!

Αντί για… ευχαριστώ, την τιμωρούν!

kotsatos alexiou melissanidis

kotsatos-alexiou-melissanidis

Τον περασμένο Ιανουάριο η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε μια κίνηση, που δεν είναι αυτονόητη στο ελληνικό μπάσκετ. Οι Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου με δημόσια τοποθέτησή τους συνεχάρησαν τους διαιτητές του αγώνα Ψυχικού – ΑΕΚ, παρά την ήττα!

Οι διαιτητές εκείνης της αναμέτρησης , που όντως τα πήγαν καλά, ήταν οι Ψαριανός, Καλδίρης, Τσώνος. Η ΚΕΔ ή έστω αρκετοί εκ των διαιτητών που επιλέγει δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα.

Αντί για… ευχαριστώ (σ.σ. αλήθεια, πότε οι διαιτητές ή οι φορείς λένε “ευχαριστώ”;), ή έστω αντί να πράξουν το προφανές (να σφυρίξουν 50-50) δείχνουν να τιμωρούν, κατά πρώτον με συμπεριφορές και κατά δεύτερον με τα σφυρίγματα τη “Βασίλισσα“. Ιδιαίτερα από την στιγμή που άρχισε να παγιώνεται η πεποίθηση ότι η ΑΕΚ βρίσκεται “προ των πυλών” της Α1.

Η διαιτησία του Παντελίδη (κυρίως) και του Σκούτα στην αναμέτρηση του Ζωγράφου με Φιλαθλητικό προκάλεσε σκεπτικισμό και ανησυχία (όπως γράψαμε και προηγουμένως) στη Ζωφριά.

Τί έλεγε η ανακοίνωση της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με Ψυχικό:
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Ψυχικού, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ψυχικού για την άψογη φιλοξενία τους στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο και παρακολουθήσαμε όλοι μαζί.

Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με τα όποια ανθρώπινα λάθη να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Σήμερα το Ψυχικό ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, το πήρε και του πρέπουν συγχαρητήρια. Έχουμε μπροστά μας 13 τελικούς μέχρι το τέλος και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες, ότι στο τέλος της σεζόν η Βασίλισσα θα βρίσκεται ξανά στη φυσική της θέση, την Α1.

Τέλος, τα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζει ο κόσμος της ΑΕΚ. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για την στήριξη και την βοήθεια του στην ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, μάλιστα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Ψυχικού μας τόνισαν ότι οι οπαδοί μας είχαν την πιο άψογη συμπεριφορά στα φετινά ματς, στο συγκεκριμένο κλειστό. Τους χρειαζόμαστε παντού, εντός και εκτός έδρας με την ίδια στήριξη και το ίδιο πάθος”.

  • Πέτρος Γερομιχαλός Elite League

    Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

    Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…