Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ανοίξαμε το ροτέισιον”

“Ανοίξαμε το ροτέισιον”

bartzokas

bartzokas-alexandreio

Στη χρησιμοποίηση παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Γιώργος Μπραρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην είσοδο του Γκιόργκι Σερμαντίνι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος με έμπειρους παίκτες που ξέρουν καλά να ελέγχουν τις καταστάσεις. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το ροτέισιον και να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που δεν έπαιξαν στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Κηφισιά και τη φετινή πορεία της. Τους έχουμε καλή συνέχεια”, είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο 48χρονος τεχνικός είπε πως “εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε πλέον στα ελληνικά δεδομένα. Η Νέα Κηφισιά έχει το ελαφρυντικό πως είχε έλλειψη ρυθμού λόγω της διακοπής. Στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες μας να ανεβάσουν τον βαθμό συγκέντρωσης του και είμαστε όλοι σε καλό δρόμο”.

Για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε πως “τον κρατήσαμε εκτός μήπως είχαμε κάποιον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής. Δεν τον βοήθησε το γεγονός ότι έμεινε εκτός για τόσο διάστημα και χρειάζεται ματς για να βρει ρυθμό. Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Μάρντι Κόλινς δήλωσε: “Ήταν δύσκολο για εμάς. Μπήκαμε, όμως, με ενέργεια στο παιχνίδι, γυρίσαμε καλά τη μπάλα, παίξαμε καλή άμυνα, κάναμε βέβαια και κάποια λάθη, αλλά είχαμε ελάχιστες ημέρες να ετοιμαστούμε. Η παρουσία μας, όμως, θεωρώ πως συνολικά ήταν καλή. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε ενόψει των πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…